Bilder

Ett leende smittar av sig

Ventrix Oy, Espoo
Mitt jobb går ut på att vara på kontoret men också att finnas där för arbetarna och Christian, spara på deras tid, tid som de istället kan sätta på våra kunder. 

När en arbetare börjar hos oss ser jag till att alla rätta papper kommer till rätt ställe, så att en lön kan betalas.

Arbetaren behöver arbetsutrustning bestående av kläder, skor och grundverktyg, där kommer jag också in i bilden. Man skulle kunna säga att Christian är motorn, han installerar arbetaren, delar ut utrustning och skriver papper medan jag är som oljan, jag ser till att allt fungerar smidigt, ser till att allt finns hemma och att alla papper kommer till rätt plats.

Saknas det något från arbetsplatsen eller en beställning ska hämtas så kan jag den som fixar det, på så sätt kan arbetarna fortsätta arbeta, inte spendera sin värdefulla tid i bilen.

En del går också ut på att hitta lösningar så allt rullar bätter. Som ett  nytt företag så finns inga rutiner, allt är nytt så det gäller att se det som fungerar, finslipa det som fungerar till viss del och inse när det inte alls fungerar.

Jag trivs med mitt arbete. Att se till att alla känner sig uppskattade kan vara svårt när man är många men när man inser hur lätt det är… det kan vara så enkelt som ett kexpaket på bordet vid kaffet, ett leende när man hälsar på varandra i dörröppningen eller ett påskägg då påsken är här.

Om man trivs med sitt arbete så arbetar man inte bara bättre utan man tar med sig sitt glada humör hem, hem till familjen.

Pia Hellgren

Pia Hellgren

Toimisto
+358 44 055 2392
toimisto@ventrix.fi
www.ventrix.fi

© Copyright 2018 – Ventrix Oy | Tietosuojaselosteemme