Ilmanvaihdon asennus

Ventrix Oy tekee ilmanvaihdon asennustyöt taloyhtiöille, yritysten kiinteistöihin, julkisiin kiinteistöihin ja omakotitaloihin. Meiltä saat kaikki ilmanvaihtolaitteiden & järjestelmien tarvikkeet ja asennustyöt. Tilaa meiltä kaikki ilmanvaihtoon tarkoitetut tuotteet sekä niiden asennus.

Toimimme pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uusimaalla. Teemme myös ilmanvaihdon huollot, puhdistukset, mittaukset ja säädöt. Ratkaisemme kaikki haastavatkin IV-urakoinnin ongelmat uudiskohteissa ja saneerausten yhteydessä.

Teemme sekä uudiskohteiden ilmanvaihdon asennukset, että saneeraukset, oli kyse sitten uuden ilmanvaihtojärjestelmästä tai esimerkiksi vanhan, hankalasti sijoitetun ilmanvaihtokoneen siirto uuteen huoltoystävälliseen tilaan.

Ilmanvaihdon asennus uudiskohteeseen

Teemme ilmanvaihdon asennukset uudiskohteisiin. Asennamme putket, ilmanvaihdon eristeet, liesituulettimen poistokanavan / rasvakanavan eristäminen, päätelaitteet ja venttiilit, sekä ilmanvaihtolaitteet. Teemme ilmanvaihtoasennukset suurempiin kohteisiin ja julkisiin rakennuksiin, kuten kouluihin ja ravintoloihin, sekä pienkohteisiin kuten omakotitaloihin.

Ilmanvaihtojärjestelmän saneeraus

Vaihdamme saneerauskohteessa ilmanvaihtokoneen uuteen. Korjaamme ilmanvaihtokanavat ja korjaamme ilmanvaihtokanavien eristeet. Vaihdamme tarvittaessa koko ilmanvaihtokanaviston tai vedämme ilmanvaihdon uusiin tiloihin. Hyvin useissa kohteissa ilmanvaihdon eristeet pitää vaihtaa, sillä liesituulettimen poistokanavan eristys on liian ohut tai tehty väärästä materiaalista.

Ota yhteyttä!

© Copyright 2018 – Ventrix Oy | Tietosuojaselosteemme