Ilmanvaihdon puhdistus

Teemme ilmanvaihdon puhdistustöitä taloyhtiöille, julkisiin kiinteistöihin ja yritysten kiinteistöihin. Tarjoamme ilmanvaihdon puhdistusta pääkaupunkiseudulle ja Länsi-Uudenmaan alueelle. Puhdistuksen lisäksi teemme myös ilmanvaihdon mittausta, säätöjä, huoltoja, sekä toimitamme ilmanvaihtojärjestelmiä.

 Puhdas ilmanvaihtojärjestelmä toimii taloudellisesti. Säännöllinen ilmanvaihdon puhdistus vähentää ilmanvaihdon energian kulutusta ja pidentää laitteiden käyttöikää.

Ilmanvaihdon puhdistuksen vaiheet

Ilmanvaihdon puhdistukseen sisältyy ilmanvaihtokanavien ja ilmanvaihtoventtiilien puhdistus, laitteiden kiinnitysten tarkastus, talteenottokennojen peseminen, sekä ilmanvaihdon mittaukset ja säädöt.

Ilmanvaihtojärjestelmän hyvän toiminnan kannalta on erittäin tärkeää, että järjestelmää huolletaan ja puhdistetaan säännöllisesti. Suosituksena ilmanvaihdon puhdistusvälille on noin 5 – 10 vuotta.

Meiltä saat hyvän palvelun, kokeneet ja osaavat ammattialaiset, joilla on käytössään modernit työvälineet ilmastoinnin puhdistukseen.

Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus

  1. Ilmanvaihtokoneen avaus sekä kennoston että puhaltimien irrotus / huippuimurin avaus
  2. Talteenottokennon pesu
  3. Venttiilien pesu
  4. Kanaviston alipaineistus
  5. Kanaviston koneellinen harjaus
  6. Venttiilien sekä ilmanvaihtokoneen kiinnitys sekä toiminnan tarkastus / huippuimurin puhdistus, kiinnitys & toiminnan tarkastus
  7. Mahdollinen ilmamäärien säätö- ja mittaustyö

Ota yhteyttä!

© Copyright 2018 – Ventrix Oy | Tietosuojaselosteemme