Ilmanvaihtojärjestelmät

Ventrix Oy tekee ilmanvaihtojärjestelmien kokonaistoimituksia uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. Toimialueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Lohja, Siuntio. Ilmanvaihtojärjestelmän kokonaistoimitus pitää sisällään lupien hakemisen, suunnittelun, IV-laitteet, ilmanvaihtokanavat, asennustyöt, mittaukset, säädöt ja huoltosopimukset. Toteutamme järjestelmät sekä suuriin liikekiinteistöihin tai julkisiin kiinteistöihin, mutta myös omakotitaloihin ja taloyhtiöihin.  

Uudisrakennusten ilmanvaihtojärjestelmät

Toimitamme ilmanvaihtojärjestelmät uudisrakennuksiin avaimet käteen periaatteella. Teemme uudisrakennuksien ilmanvaihtojärjestelmien suunnitelmia, mutta järjestelmä voidaan toteuttaa myös asiakkaan toimittaman suunnitelman mukaisesti. Ventrix toimittaa järjestelmään suunnitelman mukaiset ilmanvaihtokoneet, ilmanvaihtokanavat, äänenvaimentimet ja mahdolliset mittatilausosat, sekä päätelaitteet (venttiilit). Ilmanvaihtojärjestelmän asennus pystytään toteuttamaan haastaviinkin kohteisiin monipuolisen kalustomme, pitkän kokemuksen ja kovan osaamisemme ansiosta. Toteutamme myös ilmanvaihtojärjestelmän vaatimat läpiviennit ja rakenteiden erikoisratkaisut.  

Ilmanvaihtojärjestelmien saneeraus

Toteutamme ilmanvaihtojärjestelmien saneerausprojektit purkutöistä käyttöönottoon, asiakkaan ja kohteen ehdoilla. Teemme myös saneerauskohteiden suunnittelutyöt.