Ilmanvaihtokoneet

Ventrix Oy myy ja asentaa ilmanvaihtokoneet ja ilmanvaihtojärjestelmät julkisiin kiinteistöihin, yrityksiin, taloyhtiöille ja omakotitaloihin. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uudenmaan alueella Lohjalla, Kirkkonummella ja Siuntiossa. Toimitamme tarvittaessa koko ilmanvaihtojärjestelmän suunnittelusta lähtien, aina asennukseen ja säätöihin saakka. Meiltä saat myös ilmanvaihdon huollot ja puhdistukset. Pyydä tarjous ilmanvaihdon huippuosaajilta!  

Ilmanvaihtokoneen mitoitus

Jos et tiedä mikä ilmanvaihtokone tai ilmanvaihtolaite soveltuu parhaiten kohteeseesi, ota yhteyttä. Kartoitamme kiinteistösi ilmanvaihdon tarpeen ja tarjoamme tiloihisi parhaiten sopivan ilmanvaihtokoneen. Oikein mitoitettu, moderni ilmanvaihtokone on energiatehokas ja säästää sähköä, sekä lämmityksen tarvetta.  

Energiatehokas ilmanvaihtokone

Myymme yleisimpiä ilmanvaihtokonemerkkejä ja -malleja. Nopealla toimitusajalla saat meiltä ilmanvaihtokoneet ja -laitteet, mutta myös muut tarvikkeet, kuten ilmanvaihtokanavat. Ilmanvaihtokoneiden LTO (lämmöntalteenotto) on saatavilla vastavirtakennolla, ristivastavirtakennolla sekä pyörivällä kennolla. Uusien EC-tasavirtamoottorien sähkön kulutus ilmanvaihtokoneissa on paljon pienempi kuin vaihtovirralla toimivien vanhojen ilmanvaihtokoneiden. Ilmanvaihtokoneen vaihto uuteen saattaa pienemmän sähkönkulutuksen kautta maksaa investoinnin takaisin hyvinkin nopeasti.